Gucci

Gucci hade jag till en början på foder åt Anette Högman "Saphire Extreme birmauppfödning". Hon tog en kull innan Gucci övergick i min ägo. Även jag tog en kull på henne innan hon blev kastrat april  2008.

 

Gucci är en stor hona med en fantastisk benstomme och tyngd, ett runt huvud med bra bredd och fin profil. Bra haka och mycket fin panna. Sedan har hon även fått en fin blå ögonfärg och bra öronplacering även om öronen varit lite åt det större hållet när hon varit ung. Nu har hon vuxit i dem bättre. Dessutom har hon bra med päls (i alla fall vintertid), rätt bra kontraster och fin maskfärg. Hon har en varm brun nyans, mer åt chokladhållet än åt det svarta, vilket säkerligen beror på att hennes far är just chokladmaskad.

Gucci har en väldigt speciell personlighet. Hon är uppvuxen och uppfostrad av hund och det märks. Hon kommer när man ropar och skall alltid vara med överallt. Dessutom ligger hon hellre på ett svalt o hårt golv än en mjuk och varm kudde/filt.

Tack Anette för att jag fick äran att ta hand om denna härliga tjej, först som fodervärd och nu som ägare!

Gucci har ställts en del med bra resultat bl.a. BIV och NOM både som ungdjur och vuxen. När hon tagit titlarna Champion, Internationell Champion, Premier och Internationell Premier kände jag att det fick räcka och hon pensionerades till sin lycka från utställningskarriären.

 

Gucci var under sin fertila tid en underbar mamma med snabba och lätta förlossningar när allt gick som det skulle. Tyvärr tillstötte det under hennes sista kullar komplikationer vilket medförde att hon nu får njuta av livet som kastrat istället. Det viktigaste är alltid att katten ska må bra!  

Testad:    Blodgrupp: A
                        FIV/FeLV: negativ dec -07
              Chlamydia: negativ dec -07
              HCM-skannad negativ -08                        

 

Saphire Extreme Eternal Summer           Shakandah Aussie Extreme

   Mor: GIC S*Saphire Extreme    Far: IC Shakandah Aussie Extreme
   Eternal Summer, SBI n21              (import från Australien), SBI b

 

Tillbaka till Katterna