Om mig

Jag heter Lisette Alfthan är 38 år och står bakom Dunhjärtat's Birmor.

Jag har alltid älskat djur och har provat på många djurarter. Som riktigt liten fick man nöja sig med vandrande pinnar, sedan blev det katt, kanin, dansmöss, flera kaniner och så hund. I övre tonåren provade jag på kaninuppfödning och kaninutställning på låg nivå. Tiden gick och jag flyttade till Skövde för att studera, blev vuxen och köpte egen hund. I och med det följde mycket
aktiviteter, tävlingar och även en del utställning.

När studenttiden var över, köpte jag lägenhet och började jobba. Då fanns det utrymme för katt J
En blev till två och ja... jag verkar aldrig få nog av fyrbenta vänner.

Jag började min utställarkarriär som fodervärd innan jag bestämde mig att detta med uppfödning var rätt kul och bildade mitt eget stamnamn S*Dunhjärtat´s.

2010 köpte vi hus och flyttade ut på landet tillsammans med min sambo och 2012 kom våran son till världen. Tiden blev lite begränsad så det här med utställningar fick läggas på hyllan. Vi bestämde oss även för att bygga vårt eget drömhus. Sedan 2015 bor vi i vårt stora hus på landet.  Vi gillar katter, så oavsett hur mycket andra projekt vi har på gång så känns det som man alltid har tid för en kull kattungar per år :)

Jag är medlem i Uppsala Kattklubb som är ansluten till SVERAK och FIFe. Jag är också medlem i Birmasällskapet som är en intresseförening för birmaägare.

 

Kontaktuppgifter
Lisette Alfthan
Ekeby Solbacken 240
741 92 Knivsta
Mobil: 0739-914 914
lisette@dunhjartat.se