Kenzo

Kenzo är min fd avelshane men är nu kastrerad sedan flera år. Han är väldigt lik sin far Ozzy och är relativt stor och cool kille. Han har en stadig benstomme, mycket fina markeringar och kontraster. Dessutom har han en bra profil, bra haka och panna samt vacker ögonfärg. Öronen är något lite åt det större hållet men sitter väldigt fint med en bra bredd. Han är en väldigt livsglad kille med massor av energi och påhitt. Han gillar att vara ute och strosa men går aldrig ifrån tomten. Han är otroligt snäll och social, har ett helt fantastiskt temperament och vill gärna sitta i famnen och sätter då gärna igång den riktiga spinnmaskinen.

Tack Patricia för att jag fick äran att köpa denna underbara kelgris!

Hon har ställts en del i klass 12, 11 och 9 med bra resultat och mycket lovande bedömningar bl.a. blev han BIV-T på sin första utställning och slog alltså Gucci. Han blev både Champion och Internationell champion, men visade att han inte gillade det här med utställningar något vidare, så då tyckte jag han skulle få slippa det som kastrat.

Nu som pensionär bor han mestadels av sin vardag hemma hos min far Roland tillsammans med sin kastrerade son Diesel (från kullen 2009 med Zoya)

Klicka här för att se Kenzos avkommor och flickvänner.

Testad:       Blodgrupp: A
                 FIV/FeLV: negativ mars -08
                 Chlamydia: negativ mars -08
                            HCM/RCM-skannad: negativ januari -09

 Phoenix Pride Erigone              Saphire Extreme MidnightSun

        Mor: S*Phoenix Pride          Far: GIC Saphire Extreme
             Erigone, SBI n                   MidnightSun, SBI n

 

Tillbaka till Katterna