Zoya's första kull

 

Sista juni 2009 föddes Zoyas & Kenzos första och enda kull. Det blev hela 4 stycken stiliga bruna hanar.

   

Temat för kullen blev märken/mode.
Pappa heter ju Kenzo och mormor Gucci :)

S*Dunhjärtat's Lord Kookaï
SBI n (brunmaskad)
Ägare: Ann och Håkan Davidsson i Sundbyberg


4,5 vecka

Lord Kookaï är en dundersöt herre med väldigt fint runt huvud med hög panna. Han påminner lite om en perser med sitt breda runda huvud och stora blå kloka ögon. Han ser ut att få relativt bra markeringar, håller nog dock inte för utställning pga bristande kilar. Han är enormt snäll och väldigt social, charmar de flesta som kommer på besök. Han vill gärna sitta i knät men samtidigt missar man gärna inte en brottningsmatch med sina syskon. Han är dessutom väldigt påhittig och roar sig lätt själv om ingen annan är intresserad av lek. Han var den som först lärde sig gå på lådan själv och självklart den som först visar hur man tar sig över alla avspärrningar. En hejare på att klättra!! :)

S*Dunhjärtat's Powerstroke Diesel
SBI n (brunmaskad)
Ägare: Roland Kahlson


6 veckor


Powerstroke Diesel är yrvädret i kullen men samtidigt är denna herre otroligt social, så fort man kommer i närheten vaknar han och kommer springandes och ska upp i famnen. Han spinner och älskar att pussas och slickas. Han är störst i kullen och liknar sin far i huvudet. Han är den i kullen som har klockrena markeringar på alla tassar, jättefina handskar och sockor samt superfina kilar. Dessvärre har han också utsmyckats med vit svansspets :)

S*Dunhjärtat's General Armani
SBI n (brunmaskad)
Ägare: Ingrid Imgård & Björn Persson i Tidan


3 veckor


General Armani var som liten rätt försiktig om man jämför med sina vilda bröder. Han har nu visat sig inte vara den blyga general jag trodde. Han är väldigt kelen och social men vill samtidigt vara med och springa runt med sina brorsor. Han är tuff och orädd och vill testa på det mesta. Han kan lika gärna sitta i knät och titta på när de andra bråkar, mänsklig kontakt slår det mesta... :)
Armani ser ut att hålla för utställning. Han har väldigt fina blå ögon och han har vitt på alla tår. Han ser ut att få kilar även om den ena är större och tydligare än den andra i dagsläget. Jag kommer dock att sälja honom främst som sällskapskisse, men det ska bli kul att följa hans utveckling.

S*Dunhjärtat's General Armani kommer att flytta med mamma Zoya hem till Ingrid och Björn i Skövde. Det är jag oerhört glad för, både att denna tjusiga herre får flytta hem till några goa vänner, men samtidigt att det innebär att Zoya kommer få sällskap av en 4-fotig lekkompis.

S*Dunhjärtat's Master of Prada
SBI n (brunmaskad)
Ägare: Roland Kahlson


3 veckor


4,5 vecka

 


8,5 vecka

Master of Prada är världens sötaste hanbebis. Jag kommer ofta på mig själv att jag säger hon till honom, han är så sockersöt som bara tjejer kan vara :) Han är också en otroligt social herre. Även han kan nöja sig med att sitta i knät och kolla på när de andra busar, samtidigt som man själv får njuta av mys i knät alldeles själv.
Inte heller denna herre ser ut att hålla för utställning. Han har väldigt fina sockor och kilar bak men är väldigt låg i fram. Precis som sin mor får han ett par tår som saknar vitt. Han är ljusare än sina bröder i färgen och jag trodde länge att han kanske var choklad, men i dagsläget är jag helt säker på att han är brun precis som sina bröder.
Ett gäng 3-veckors monster
(kval.gissning: fr vänster Armani, Prada, Kookaï, Diesel)


Kullen 6,5 vecka


Prada och Kookaï 8,5 vecka


Kookaï och Diesel myser i soffan 8,5 vecka

 


Pappa Kenzo och mamma Zoya ute i gräset, barnfritt en stund